Opis forum
Administrator
Witam,
Panowie po wstępnych konsultacjach z Panem Młodym, padła propozycja terminu 22.06 (środa dzień przed Bożym Ciałem). Impreza miałaby się odbyć w Przywidzu w Pubie Bukowym. W zależności od tego co będzie Wam bardziej odpowiadało mamy 2 możliwości zaproponowane przez lokal:
1) impreza na świeżym powietrzu na tarasie nad jeziorem - do dyspozycji mamy stoliki z parasolami, duży grill, nagłośnienie, rzutnik, szkło do alkoholu. Alkohol we własnym zakresie:) Cena wynajmu tarasu 300 zł, do tego istnieje możliwość dostawienia beczki z piwem 250 zł/30l. Poza tym zamawiamy catering i jedzenie na grilla. Niestety jeżeli pogoda nie dopisze i zdecydujemy się wejść do lokalu to cały nasz asortyment musimy zostawić i stołować się w barze.
2) impreza od początku w środku lokalu - cały pub dla nas, catering i grill. Wynajem 350 zł, ale alkohol tylko z baru.
Imprezę w miarę chęci możemy poprzedzić wypadem do parku linowego (25 zł/os). Godzina rozpoczęcia imprezy jest do ustalenia. Rozumiem, że conajmniej połowa z Was będzie zainteresowana noclegiem. Pub jest na terenie campingu nr 20, a ceny domków wynoszą 60 zł/dobre (4 pokojowy bez WC) i 190 zł/dobe (6 osób z WC).
Przepraszam, że dopiero Was informuje, ale sytuacja wyklarowała się dość późno. To jest póki co propozycja, jeżeli macie inne pomysły to nie krępujcie się i wymyślimy coś wspólnie
Co do cateringu i parku linowego to cena jest zależna od ilości osób. Cena 0,5l w pubie 40 zł, ale napewno wypracujemy jakąś zniżkę. Jeżeli coś jest niejasne to pytajcie. Jakby co mój numer 509-86-40-47
Przemek
Administrator
Panowie jeśli chodzi o nocleg to na wspomnianym Campingu dostępne są jedynie domki 6-osobowe (190zł/dobe), ale można wynająć domki 4-osobowe z łazienką (65zł/dobe) na sąsiednim ośrodku OMEGA (15 minut piechotą od pubu). Dajcie znać kto jest zainteresowany noclegiem. Aaaa no i dodatkowa informacja, zgodnie z wolą Pana Młodego nie przewidujemy udziału żadnych lasek
Nowy użytkownik
Panowie,
na przyszly tydzien zapowiada sie kiepska pogoda wiec nastawmy sie na lokal.
Czy noclegi kazdy we wlasnym zakresie ma rezerwowac?
Administrator
Panowie zmiana planów!! Z uwagi na to, że 22.06 niezbyty odpowiada większości gości, w porozumieniu z Panem Młodym imprezę przesuwamy na 25.06 (sobota). W miarę możliwości impreze zaczniemy wypadem do Parku Linowego ok godz. 16, a następnie na OW OMEGA organizujemy grilla. Na ośrodku mamy zarezerwowane 2 domki (4-5 osobowe) cena domku 65 zł/dobę. W domku jest toaleta i umywalka, a prysznice są w budynku sąsiednim. Każdy kto jest zainteresowany noclegiem niech da znać! Przepraszam, za to zamieszanie ale zależało nam żeby było jak najwięcej uczestników. Więc tak, wjazd na imprezę ustanawia się w wysokości 0,7+popitka, domki koszt rozkładany oczywiście na wszystkich uczestników (ok 10-13zł), do tego dojdzie zrzutka na prezent dla Pana Młodego. Nie wiem jeszcze ile, ani na co więc jeżeli macie jakieś pomysły to dawajcie znać. Park linowy - 25 zł. Aaaa co do jedzenie na grilla to Pan Młody uparł się, że to on zadba o ten element
Czy ktoś ma jakiś pomysł na prezent dla Pana Młodego? Przepraszam, ale nie mam pojęcia co na taką okazję można podarować...
Co powiecie na coś takiego?
http://www.wyjatkowyprezent.pl/parasailing-dla-dwojga
(nie wiem tylko czy Misiek nie padnie na zawał )
inny pomysł: http://www.fabtoys.pl/Imprezowe_Kolko_i … k-100.html
kolejny: http://www.koszulki.com/cgi-bin/shop.pl … ;=pl&ppts=
i myślę, że jakiś zestaw barmański spodobałby mu się lub ewentualnie http://allegro.pl/prezent-kawalerski-sm … 66482.html
Skłaniałbym się ku tej pierwszej opcji, fajna sprawa myśle że młodym by sie spodobało Będzie nas 10 osób, więc zrzutka na prezent ok. 30 zł. Co o tym myślicie?
Panowie zrzuta w wysokości 70 zł (meta 13 + alkohol 30 +prezent). Wychodząc Wam naprzód kupie gorzałe wcześniej i zadbam o jej właściwą temperature Nr konta:
18 1160 2202 0000 0000 8161 5504
Przemysław Dzieruk
ul. Różana 4
83-047 Przywidz
Administrator
Jeśli chodzi o poduchę to niestety nie wchodzi w grę przez Boże Ciało może nie dojść do piątku nawet kurierem, bo w mailu od nich dostałem informację że "postarają się ją nadać jak najszybciej". Rozejrzę się za czymś innym, jakbyście natknęli się na coś ciekawego to dajcie znać! A co do kosztów to 30 starczy na flaszke i popitke:) Kawaler zapewnia, że zadba o coś na grilla ale możemy się umówić, że każdy przyniesie jeszcze coś niewielkiego na zagrychę. Powiedzcie jeszcze co myślicie o tym parku linowym?